Fakkel badge 
 MEEBESTELTIP! De fakkel van Comité 4 en 5 mei is uitgegroeid tot het symbool van herdenken en vieren in Nederland. Door deze fakkel als badge op jouw ScoutFit te dragen laat je zien dat je herdenken en vieren van onze vrijheid belangrijk vindt. Verkrijgbaar in diverse varianten.
Artikelnummer:
810057

Het ultieme open vuur- en braaiboek

Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis! Ook bevat dit boek de lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten: 60 recepten van rookie tot vuurmeester.

 

Volledige omschrijving
€ 29,95
Op voorraad. 1-3 werkdagen
We vieren 50 jaar scouting! Deze badge mag niet ontbreken op je blouse
+
Waardering:
100%
€ 2,50
=
€ 32,45
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Ophalen in één van onze 10 winkels is gratis
  • Op voorraad? Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Ruime retourtermijn: retourneren binnen 90 dagen
  • Je steunt Scouting in Nederland met je aankoop
Het ultieme open vuur- en braaiboek

Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis! Ook bevat dit boek de lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten: 60 recepten van rookie tot vuurmeester.

Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een simpele vuurschaal gebruikt of juist een braai of een vuurring. Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, Dutch Ovens en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken.

De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn gebaseerd op het gebruik van die accessoires. We beginnen met grillen van vlees en vis op de braai-, asado- en churrasco-manier. Dit zijn Zuid-Amerikaanse spiezen en -klemmen direct naast het vuur. Grote biefstukken worden direct vanaf de spies op je bord gesneden. Hele vissen trek je boterzacht uit de klem en buikspek wordt super krokant.

Daarnaast is de plancha veel veelzijdiger dan je denkt; maak omeletten, tortilla’s, dikke tosti’s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajita’s en smashburgers. Of ga voor smaakvolle stoofschotels, mosselpannetjes en soepen die je in een potjiekos of Dutch oven bereidt. We gebruiken deze gietijzeren pannen ook voor brood, zoete nagerechten en gefrituurde snacks. Tot slot een lekkere bak op houtvuur gezette koffie, terwijl we voldaan in een luie stoel van de laatste vlammen genieten.

Vraag het onze specialisten

Wij helpen je graag verder.

Onze specialistische vrijwilligers sturen je supersnel een reactie!
Vraag aan een productspecialist
Specificaties
Op voorraad in ScoutShop-winkel? In de meeste ScoutShop-winkels is dit product op voorraad. Je hoeft het niet vooraf online te bestellen. Zeker weten dat het er is? Neem contact op met de betreffende winkel, dan leggen ze het voor je apart.
Aantal pagina's 222 paginas
Boekcover Hardcover
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan